A Magyar Internetes Hullarabló hétről hétre összeszedi azon domainek (internetes címek) foglalásait, melyeket a leginkább viccesnek, vagy adott esetben szánalmasnak tart. A blogon megjelenő információk publikus listából kerülnek kiválogatásra a szerkesztők ízlésvilága és szubjektív véleménye szerint.

 
A hét nyertese:
 
Hasznaltautopont.hu – by Borhi Zsolt
Minden bizonnyal élete egyik legkomolyabb üzlete elé néz Zsolti, aki a héten rálelt eme gyöngyszemre és nem sajnálta azt a párezer forintot, amit a domain név regisztrálására fordított. Ezúton gratulálunk neki!
 
A hét további díjazottjai:
 
Impotens.hu és teenagerparty.hu – by Dévavári Dezső
Dezsőnek többek között ezen domainek jutottak az eszébe a héten. A heti adagban a valsagado.hu és a dalfesztival.hu címek is szerepelnek: ember legyen a talpán, aki ezek alapján bármiféle pszichológiai profilt mer alkotni Dezsőről és az ő domainjeiről.
 
Halottszallito.hu és hummerdaddi.hu – by Szél Róbert
Robi új üzleti vállalkozásba fog: a koporsoszallito.hu, halottaskocsi.hu és hummerdaddy domainek védetése így együtt némileg furcsán hathat, de válság van uraim, munkába állítjuk a Humweet!
 
Macsolabor.hu – MTN – SBS Televízió zRt
A TV2 vélhetően újabb zs kategóriás műsorral színesíti meg unalmas forintárfolyam ingadozásokkal gazdagított hétköznapjainkat, melynek keretében tippünk szerint Kamarás Iván és társai fognak nyunyerákokból macsót csinálni mindenki szeme láttára és szavazhatunk majd 900 Ft-os el nem küldött SMS-ben arról, hogy éppen ki csináljon meg kicsodát.
 
Ajjaj.hu – Alapkő Építőipari  és Számítástechnikai Szövetkezet
Nagy a válság az építőiparban, vélhetően ennek kíván e módon is hangot adni a regisztrátor. Másik alternatívaként a méltán népszerű juj.hu konkurenciáját sejthetjük a domain mögött.
 
Digitálisfényképezőgépek.hu – by Dull Gábor
Gabesznek még nem mondták meg, hogy az ékezetes domain nevek úgy kimentek a divatból, hogy sosem voltak divatosak. Javaslom a digitálisfényképezőgépek.eu domain levédetését aliasnak, amennyiben van még felesleges pár ezer forintunk és időnk.
 
Gyuri.hu – by Szűcs Attila Zoltán, Total Computer Kft., Best Domains Kft. és Szilágyi Csaba
A gyuri.hu domain név olyannyira népszerűnek bizonyult a héten, hogy arra mindjárt négyen is regisztráltak. Egyik neve sem György, de mindhárman egy napon ugrottak rá a gyuriponthu domain tulajdonosi biznisz lehetőségre.
 
Teli-kabat.hu – by Botka Zoltán
Teli, vagy téli, tök mindegy, Zoli, ha Magyarországon akarsz ilyen domainnel télikabát shopot indítani, akkor sikeres ember nem lehetsz. Ékezetekkel és eu domainekkel lenne még szebb a kép. (update: Zoli a napokban a noi-kabat.hu, ferfi-kabat.hu és ferfi-oltony.hu domaineket is megvette)
 
Lanyvasar.hu – by Németh János
Minden bizonnyal újabb piaci szereplővel gazdagodik majd a szigorúan csak kísérésre vállalkozó escort lányokat futtatók csapata: a lanyvasar.hu mellé biztos ami biztos Jani lefoglalta a sexveled.hu domaint is, mely köré akár közösségi oldalt is szervezhet a jövőben.
 
Anyad.hu – by Simó István
A tied.

A bejegyzés trackback címe:

https://hullarablo.blog.hu/api/trackback/id/tr421454280

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Brabusban meghalni 2009.10.16. 17:19:01

730 lóerő, 366 km/h. Ez a Brabus Rocket (Brabus CLS V12 S), amelyben büszkén, anyagi felsőbbrendűségedet hangoztatva dögölhetsz meg, mindezt úgy, hogy egészen biztosan lesz olyan, aki még a véres cafataidat látva is irigyelni fog. Jó, meghaltál, de mi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.10.16. 16:58:48

Anyad.hu ? Telitalálat.
Csavarboltnak, és gerillakampány-kisiparosoknak egyaránt :)

mrjake · http://mrjake.org 2009.10.16. 16:59:00

Kurvajó!

Visszamenőleg nem lesz? :P

Nekem soha a büdös életben nem fordulna meg a fejemben .hu-t regisztrálni, jó nekem a .com, és társai, ott nem kell várni...
Tényleg, van még olyan TLD, amire kitalálták lokálisan a "janik", hogy 2 hetet kell várni, és bárki belepofázhat, akár hobbiból a dologba?
Kéne már egy kis rendrakás ezügyben úgyérzem. Mondhatni rajtunk röhög a világ, sőt mi magunk is sokan a saját nyomorunkon. Arról nem is beszélve, hogy egy egyerű oldalköltöztetés miatt is levelezgethetsz, mert a legtöbb helyen nem férsz hozzá a DNS rekordokhoz.
Most komolyan 1970-et, vagy 2009-et írunk? :D

Pangalactic · http://www.autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/350-skoda 2009.10.16. 17:33:59

az anyád alap... nemisértem eddig miért nem futtatta be valaki... amúgy a hummerdaddy mindent visz :DD

balage28 2009.10.16. 17:36:33

@mrjake: ezek szerint (részben) képben vagy, de akárki azért nem szólhat bele.

Ettől függetlenül tényleg vicc, ami .hu alatt folyik.

De hogy az anyad.hu még senkinek nem jutott eszébe :))
süti beállítások módosítása