A Magyar Internetes Hullarabló hétről hétre összeszedi azon domainek (internetes címek) foglalásait, melyeket a leginkább viccesnek, vagy adott esetben szánalmasnak tart. A blogon megjelenő információk publikus listából kerülnek kiválogatásra a szerkesztők ízlésvilága és szubjektív véleménye szerint.

 
A 42. hét nyertese:
 
koboldsex.hu – by Király Balázs
Ezen a héten a legbizarrabb domain foglalást Balázsnak ítéljük. Nem is nagyon tudunk mit hozzáfűzni ehhez a gyönyörű névhez, igazából ötletünk sincs mit fogunk találni eme beszédes nevű oldalon. Kíváncsian várjuk…
 
A hét további díjazottjai:
 
Menjunkvilagga.hu és ingyenutazhat.hu – by Mezei Sándor
Sándor minden valószínűség szerint látott már szebb és sikeresebb napokat. A kocsihitel részletek még mindig magasak, nincs mást tenni: utazzunk ingyen és menjünk világgá. Mindeközben Sándornak fogalma sincs arról, hogy máris egy valódi médiaháborút indított Balog Lajosnéval, aki a héten a nyugodtevek.hu és a konkuráló utazasingyen.hu domain neveket találta a legjobb választásnak.
 
Penzugyortabletennis.hu – by Dobrotka György
Sokat gondolkoztunk azon, hogy ez, vagy a koboldsexes domain a heti nyertes, igazából a penzugyortabletennis.hu kapcsán sem tudunk mit kezdeni az ily módon szerveződő civil közösségekkel. Jó szórakozást kívánunk!
 
Ingyenes-weboldal-elemzes.hu – by Óriás Kutya Panzió Szolgáltató Kft.
A sokatmondó, két kötőjeles domaint és a regisztrátor nevét meglátva egyből kedvünk szottyanhat némi ingyenes weboldal elemzésre. Ezúton kívánunk sok sikert a szolgáltatáshoz.
 
Lopottbicikli.hu – by Quicky Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Erről egy vicc jutott az eszünkbe: Miért ne üsd el a bicikliző cigányt? Mert lehet, hogy a te biciklid…
 
Kikodolas.hu – by Flegár Péter
Minden jóhiszeműségünk ellenére is a mobiltelefon és egyéb kütyük kikódolására szakosodott weboldalra asszociálunk a domain láttán, melynek kapcsán Péternek mielőbbi ügyvédi közreműködést javaslunk…
 
Bevalalom.hu – by Paczona Attila
Attila joggal pályázhatna a hét hülyéje díjra, ha osztanán(a)k ilyet. De nem osztunk. Jó tanácsot annál inkább: http://www.magyarhelyesiras.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://hullarablo.blog.hu/api/trackback/id/tr41467621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

queenga 2009.10.22. 20:24:12

A bevalalom.hu szvsz nem hülyeség, hanem zseniális! Ilyen egyszerűen megoldja, hogy az ő ügyfelei 4általánost nem végzett emberek:) - akikben nagy pénz van.

nagyzee 2009.12.17. 13:40:41

Én úgy látom, nincs regisztralva a Bevalalom.hu ...

ates82 2010.01.28. 14:10:39

Kedves agyoniskolázott túl sok szabadidővel rendelkező blogon lógó blogolók.
Örülök hogy ilyen okosak vagytok. A bevalalom.hu domain eredetéről egy pár szót: a Bevál a lom egy kreatív kifejezésnek indult. Nem vagyok nyelvújító, de ötletesnek találtam, ugyanis a tevékenység, melynek egy frappáns figyelemfelkeltő nevet kerestem hulladékgazdálkodás, hulladék újrahasznosítás. A bevalikalom.hu kicsit bugyután hangzott volna (pedig így helyes) és a szlogen is valahogy így hangzott volna: A Bevál a Lom Kft. bevállalja……..Tisztában vagyok a magyar helyesírás szabályaival és próbálom is azt megfelelően alkalmazni. Ha arra gondoltatok, hogy a bevállalom 2 l, úgy köszi, de erről is tudtam. Az ötletet amúgy elvetettem, mivel találtam egy sokkal megfelelőbbet. Köszönöm még egyszer, hogy ilyen okosak vagytok és mindenre kiterjed a figyelmetek.
süti beállítások módosítása