A Magyar Internetes Hullarabló hétről hétre összeszedi azon domainek (internetes címek) foglalásait, melyeket a leginkább viccesnek, vagy adott esetben szánalmasnak tart. A blogon megjelenő információk publikus listából kerülnek kiválogatásra a szerkesztők ízlésvilága és szubjektív véleménye szerint.

 
A 42. hét nyertese:
 
szegenysegellen.hu, szegénységellen.hu – by Szociális és Munkaügyi Minisztérium
Szakavatottaknak már felsejlik a www.szegenysegellen.hu oldalon a bluebox előtt beszélő Oszkó Péter és Bajnai Gordon, akik a gondosan előkészített kamukampány oldalon a „10 tipp a szegénység ellen” cikk előtt elmondják: mit is kell tennünk annak érdekében, hogy gazdagok legyünk. Az ékezetes domain foglalásért külön köszönet a Minisztériumnak, kíváncsian várjuk hány százmilliót tetszik elszámolni az egyébként minden valószínűség szerint nagyon hasznos weboldalra.
 
A hét további díjazottjai:
 
penztcsinalok.hu – by Jámbor Ferenc
Kész országértékelést lehet írni a heti domain foglalásokból: Feri a híradókban hallott hamis húszezresek terjedése kapcsán juthatott arra a következtetésre, hogy a válság kulcsa nem más, mint a pénzcsinálás.
 
klasszrádió.hu – by Gáspár Dániel
Dani fejéből a méltán korrekt Sláger és Danubius rádiók bezárásáról szóló hír hallatán pattant ki az idei év csúcsbiznisz-ötlete: levédette ékezettel a már beharangozott Klassz rádió –t. Élelmesnek lenni jó.
 
Hasznaltautopont.hu – by Használtautó Kft.
Nyilván van erre minden cégnél ember, de azért kicsit magunkénak érezzük a sikert, miszerint 2 hete rávilágítottunk az akkori hullarablás tényére, melyet követően a hasznaltautopont.hu –t most a Használtautó Kft. is megpróbálja levédeni. Ennél már csak a macsolabor.hu domain körülötti találgatásunkat követő tatárcsillás „Macsó Labor” c. műsor TV2 reklám láttán derültünk jobbat a héten.
 
Szombathelyiteglalakas.hu, salgotarjanipanellakas.hu.hu, szombathelyicsaladihaz.hu, egriuzlethelyiseg.hu, tatabanyaiteglalakas.hu, veszpremiteglalakas.hu és társaik by Genius 99 Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Bt.
És még vagy 60-70 hasonlóan tök jó összetételekből álló domaint sikerült lefoglalnia a cégnek a héten, melyhez csak gratulálni tudunk.
 
leszpenz.hu – by Raiffeisen Bank Zrt.
Na! Most, hogy bezártuk a bankfiókokat, leszpénz.hu, győzzük meg az ügyfeleket, hogy mi már látjuk a válság végét és építsük újra a bizalmat azokkal, akik előtt a pénzügyi tanácsadóink „jó tanácsai” kapcsán már egyszer feltettük a kezünket.
 
ep.hu – by Generál Média KFt, Gáspár Dániel, Szűcs Attila Zoltán, Rekedt-Nagy József, Betix Bt.
Hatan is rácuppantak az ep.hu domain névre, mely valószínű, hogy eddig parkoltatva volt, lévén régebben az Elektropont üzletház tulajdona volt, amely azóta megszűnt. A sztori kapcsán Váradi Zsuzsanna eheti domain- foglalását említenénk még meg best practice-ként: elektroword.hu. Ja, és c-vel is levédette: electroword.hu.
 
online-gepjarmu-felelossegbiztositas.hu by Jarian-Solutions Kft
A jó domain rövid, hangzatos, ékezet-mentes és nincs benne kötőjel. Ebből az ékezet-mentességet sikerült magáévá tenni a regisztrátornak, így is készülve a novemberi utolsó kötelező gépjármű felelősségbiztosítás kampányra. Sok sikert kívánunk ezúton is!
 
britneyspears.hu – by Béres Norbert
Norbi, Tornóczky Anita szavajárásával kérdeznénk: „Hát ezt így hogy?” 2010-ben miért regisztrálsz britneyspears.hu –s domain nevet?
 
pinatar.hu – by Maczkó János
János nem szarozott, ráugrott a pinatárra, mely mögött vagy valami tematikus képnézegetőt sejtünk, vagy valami elborult edukációs célú antropológiai elemző site-ot. Mindenesetre kíváncsian várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hullarablo.blog.hu/api/trackback/id/tr491488547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása